Voor ouders die niet in de gelegenheid zijn zelf hun kind te brengen of halen op de schooltijden bieden we voor- en naschoolse opvang aan. Onze jongste leerlingen worden ondergebracht bij onze buren van KMN Kind & Co. Kinderen die gebruik maken van de voorschoolse opvang worden door de pedagogisch medewerker van dienst naar school en hun lokaal gebracht. Voor kinderen vanaf 7 jaar bieden we voor- en naschoolse opvang aan onder ons eigen dak. Ook deze opvang wordt verzorgd door Kind & Co. Meer weten over de opvang voor en na schooltijd? Neem dan contact op met KMN Kind & Co.

Daarnaast verzorgt Wonderland kinderopvang van kinderen van 0 t/m 12 jaar vanuit meerdere locaties in Breukelen. Wonderland biedt een veilige plek met een informele en een huiselijke sfeer. Een omgeving waar vertrouwen en plezier ervoor zorgen dat kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen. De BSO opvang is ook te combineren met de zwemBSO, waardoor de kinderen hun zwemdiploma’s kunnen halen onder BSO-tijd in zwembad ’t Kikkerfort in Breukelen. Meer weten over de opvang voor en na schooltijd? Neem dan contact op met Wonderland .